Aug 27, 2019, 2:41 PM

Ангел 

  Poetry » Love
349 0 0

Светлина в живота си видях

от две очи чудесни, мили.

Озарен от теб тогаз бях

и изпълнен с прекрасни мисли.

 

И по пътека към луната,

където теб - ангел, съзрях,

пречистих си от кал душата,

греховните си мисли спрях.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??