16 авг. 2023 г., 07:02

Ангел-хранител 

  Поэзия » Свободный стих
219 1 5


В нощта си малка бляскава звезда,

която гледа и се усмихва отвисоко.

И знам, че бдиш над мен всяка нощ,

а през деня си лъч, ангел-хранител.

 

© Тита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??