Aug 16, 2023, 7:02 AM

Ангел-хранител 

  Poetry » Free verse
221 1 5


В нощта си малка бляскава звезда,

която гледа и се усмихва отвисоко.

И знам, че бдиш над мен всяка нощ,

а през деня си лъч, ангел-хранител.

 

© Тита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??