27 апр. 2013 г., 16:08  

Антена 

  Поэзия » Другая
593 0 0

  АНТЕНА

Като антена

сигнали долавям.

Ето -  за помощ,

любов,

жалба за младост,

върли омрази,

скрити надежди

и зов,

мъки таени,

горести, страсти,

радости

и копнеж...

Като антена

сигнали долавям.

Има ги

колкото щеш...

Искам

на всичките

аз да помогна,

мокра до кости

в пороя -

име, парола

и да се логна - 

в твоя живот

и във твоя...

С малкото пламъче,

даже от свещ,

могат пожари

да лумнат.

Само да знаеш

къде да спреш

и да я караш

умната,

как да пребориш

всяка злина

или къде

да отидеш...

С малка светулка

във тъмнина

може

и пътя

да видиш...

© Димитринка Калева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??