15 нояб. 2023 г., 10:15

Апогеят на разума 

  Поэзия » Философская
282 4 5

 

На човеците им липсва човечност.
Пак повтаря се старата драма.
Кратък миг от безкрайната вечност
и тях вече отново ги няма.
Само камъни, голи дървета...
Край логичен, без ново начало.
И въртяща се мъртва планета.
С черно слънце. От мъка умряло.

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??