Nov 15, 2023, 10:15 AM

Апогеят на разума 

  Poetry » Phylosophy
280 4 5

 

На човеците им липсва човечност.
Пак повтаря се старата драма.
Кратък миг от безкрайната вечност
и тях вече отново ги няма.
Само камъни, голи дървета...
Край логичен, без ново начало.
И въртяща се мъртва планета.
С черно слънце. От мъка умряло.

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??