2 июн. 2011 г., 20:49

Апокалипсис 

  Поэзия
510 0 1

АПОКАЛИПСИС

 

Видях аз папата -

   с тюрбан на главата,

видях и владиката -

   със "Знаме на мира в ръката"

и нийде няма

   мир и благоволение

за изстрадалото наше

   земно население!!!...

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??