Jun 2, 2011, 8:49 PM

Апокалипсис 

  Poetry
511 0 1

АПОКАЛИПСИС

 

Видях аз папата -

   с тюрбан на главата,

видях и владиката -

   със "Знаме на мира в ръката"

и нийде няма

   мир и благоволение

за изстрадалото наше

   земно население!!!...

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??