7 мар. 2017 г., 19:41

Апокалипсис на склад 

  Поэзия » Свободный стих
436 0 0

Сутринта ще стана трудно,

ще проклинам изгрева,

изгарящия ад.

Ще връщам спомени,

сякаш от отвъдно,

копнеж по нощният ми глад.

Кръвта е моето видение

в сънища неясни

неуловими.

Смъртта – жадувано изкупление

за грешки тежки

неизкупими.

Обличам черно,

винаги ще е на мода

в обреченият град.

Апокалипсис един

не ми достига,

пазиш ли на склад?

© Красимир Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??