6 окт. 2010 г., 09:47

Аполонова награда 

  Поэзия » Юмористическая
594 0 2

Аполонова награда

 

Скарали се Бритни и Марая

коя да ми покаже вход за Рая!

Не е ли туй върхът на суетата,

щом априори ясни са нещата:

Ще стигна и до дъното на Ада,

за да изпитам райската наслада

да бъда Аполонова награда

и да ме има два пъти по-млада!

 

4 октомври 2010 г.

© Николай Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??