Oct 6, 2010, 9:47 AM

Аполонова награда 

  Poetry » Humour
588 0 2

Аполонова награда

 

Скарали се Бритни и Марая

коя да ми покаже вход за Рая!

Не е ли туй върхът на суетата,

щом априори ясни са нещата:

Ще стигна и до дъното на Ада,

за да изпитам райската наслада

да бъда Аполонова награда

и да ме има два пъти по-млада!

 

4 октомври 2010 г.

© Николай Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??