7 апр. 2020 г., 08:49

Априлско 

  Поэзия
695 7 12

От перваза на облака бял,

акостирал до изгрева ален,

спуска Бог седемцветен воал,

та магии Земята да галят.

 

И възкръсва отново светът

от хиляда нюанса зелени.

По реките, с води до ръба

сплита времето своите вени.

 

Сляпо беше небето до вчера –

днес е Рай, хоризонта взривил.

Рой ята своя път ще намерят...

Добро утро, прекрасен Април! 

© Деа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??