7.04.2020 г., 8:49 ч.

Априлско 

  Поезия
679 7 12

От перваза на облака бял,

акостирал до изгрева ален,

спуска Бог седемцветен воал,

та магии Земята да галят.

 

И възкръсва отново светът

от хиляда нюанса зелени.

По реките, с води до ръба

сплита времето своите вени.

 

Сляпо беше небето до вчера –

днес е Рай, хоризонта взривил.

Рой ята своя път ще намерят...

Добро утро, прекрасен Април! 

© Деа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??