6 июл. 2018 г., 10:53

Аритметика 

  Поэзия » Другая
395 5 8

Простият сбор от инстинкти

мотивира човешкото тяло

да цени миговете стотинки.

Да ги осмисля в черно и бяло.

 

Да ги сресва и да ги роши

всичките тях – добри или лоши.

Докато пясъкът се обръща

Времето е в стъклената си къща.

 

Смее се. Плаче. Обича и мрази.

Размножава се и расте, и се пази

от бедите на настоящето вечно –

сухо, невидимо, винаги течно…

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??