31 мая 2010 г., 00:45

Arizona dreaming в млечен зъб и приспивателни 

  Поэзия » Другая
750 0 8

в аризона времето е винаги

джони  и риба

ако имаш булчинска шапка за сълзи

и кадилак

с простряно на задната седалка

желание

с акордеон и две стари очи

погълнали

Утехата на Господ

слънцето винаги грее

фей и наоколо

и вързана за облак коса

с цвят на хайвер и истории

в поникнал млечен зъб

на ледения полюс

старомоден  филм с приспивателни

и трагични развръзки

полети из

целувки от запад

придвижени по ръб на покрив

завършващ мечта

подпалена с искрица синьо

джони и

седем осми от края на света

евър

 

the fish knows everithing*

 

 

 

 

*рибите знаят всичко

 

http://www.youtube.com/watch?v=jIIA9zpBfvc&feature=related

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??