в аризона времето е винаги
джони и риба
ако имаш булчинска шапка за сълзи
и кадилак
с простряно на задната седалка
желание
с акордеон и две стари очи
погълнали
Утехата на Господ
слънцето винаги грее
фей и наоколо
и вързана за облак коса
с цвят на хайвер и истории
в поникнал млечен зъб
на ледения полюс
старомоден филм с приспивателни
и трагични развръзки
полети из
целувки от запад
придвижени по ръб на покрив
завършващ мечта
подпалена с искрица синьо
джони и
седем осми от края на света
евър
the fish knows everithing*
*рибите знаят всичко
http://www.youtube.com/watch?v=jIIA9zpBfvc&feature=related
© Зорница Николова Всички права запазени
Perfectly