23 мар. 2012 г., 11:06  

Аромат на тютюн 

  Поэзия
696 0 0





Реших да ме боли  и с миналото играя си.

Паля цигара,

това си ти - аромат на тютюн,

вдишвам от теб.

Усещам...

Затварям очи и представям си:

лукави, измамни  очи,

противно сини като лятото ни.

Пръстите ти  зли разравят стари въглени.

Издишам… в усмивка блажена

аз съм пристрастена.

 

© Мия Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??