17 авг. 2011 г., 23:04

Август 

  Поэзия » Любовная
845 0 35

                       Август

 

 

 

     Под  ризата   на  пламналите

     небеса   

     замиращите  стъпки  на  деня

     аз  чувам,

     лятото  с  малките  му  непонятни

     чудеса

     в  настъпващата  нощ  отново

     истински   жадувам -

     звездния  керван  с  вечния

     му  път в  безкрая,

     мириса  на  зряло  лято

     и тръпнеща  трева,

     в мрака  как  чертите  ти

     гадая,

     как очаквам  още

     недоизречени  от  нас

     слова.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??