26 июн. 2008 г., 22:51

Автопортрет 

  Поэзия » Философская
664 0 3

Противоречива и неразумна – такава съм.

Сама себе си най-често не разбирам.

Неразгадаема и променлива – признавам си.

И все пак – да остана такава избирам!

 

Да се люшкам сред мисли и избори,

истината за себе си да дооткривам.

Да не зная покой. И душата ми да гори,

да разгаря в мен Любовта! Да отпивам

 

от живота мигове – горчиви и сладостни!

Никога да не се уморя да раздавам

своите думи – скръбни или пък радостни...

Настроение и доброта да създавам!

© Деси Копчалийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??