1 авг. 2006 г., 11:44

автопортрет 

  Поэзия
924 0 5
Ненавиждам очите ти звездни,
свели поглед пред мойте очи.
Ненавиждам косите ти нежни,
вече спрели да бъдат коси.
Ненавиждам ръцете ти гонили
вятъра след твойте мечти,
а сега само изстинали
мигове от предишни лъчи.
Ненавиждам ли? Защо ненавиждам,
мой сън, неслучван, невзет...
Ненавиждам ли? Защо ненавиждам?
Какво точно мразя у теб?

2003г.

© Радост Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??