7 апр. 2010 г., 08:09

Автопортрет с вятър и мъгла 

  Поэзия » Другая
606 0 5

В мен препускат
стада ветрове
и понякога ми е трудно
да ги настигна.
Не на изток,
не на запад, не!
Те препускат
към моето минало.
И загребват с шепи пръстта
и през вятърни пръстени
ме провират.
Как се прави от пясък вода,
със която миналото си

да отмия?

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??