АВТОРЕКВИЕМ
Ще си ходя.
Не от благоприличие.
Не защото не ме обичате,
не заради злобата ви,
заради прозата
и безразличието –
вековната
болест
на робите
да се убиват.
Отивам си.
В необята.
Близо до изгрева.
И далеч от земята.
© Ангел Веселинов Все права защищены
В необята.
Близо до изгрева.
И далеч от земята.
Истинско!Много силно!
Тялото ни ще остане във земята, а другото в необята.....
Поздрав!