25 мар. 2011 г., 11:56

Аз и ти 

  Поэзия » Любовная
782 0 0

Аз и ти,

Един свят без лъжи.

Аз и ти,

Усмихнати в дъждовни дни.
Аз и ти,

Забравили какво са сълзи.

Аз и ти,

Две намерили се души.

Аз и ти,

Сбъднати мечти.

Аз и ти,

Обичам те! Обичай ме и ти.

© Радослав Янчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??