Mar 25, 2011, 11:56 AM

Аз и ти 

  Poetry » Love
781 0 0

Аз и ти,

Един свят без лъжи.

Аз и ти,

Усмихнати в дъждовни дни.
Аз и ти,

Забравили какво са сълзи.

Аз и ти,

Две намерили се души.

Аз и ти,

Сбъднати мечти.

Аз и ти,

Обичам те! Обичай ме и ти.

© Радослав Янчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??