11 янв. 2012 г., 15:17

Аз и ти 

  Поэзия
627 0 1

Към теб вървя, красива,

с лъчи от слънце и луна,

обсипана в златни пръски

на медовина и добрина,

докосвам те с пръсти на жена

и тялото ти превръщам в храм

на моята молитва за обич,

в душата ти търся огледала,

в които съм приета и цяла,

и ти и аз сме в заедност една,

извървяна на стъпки,

рисувам върху теб сърца

и вдишвам въздуха им,

за да стана облак от аромати,

заспивам с мисли за лицето ти

и сутрин в него се оглеждам,

в сънища танцувам с теб

и в деня си с теб играя на

дъги и принцеси,

ти си вълшебството, от което

се нуждая.

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??