9 мар. 2010 г., 23:39

Аз и Ти 

  Поэзия » Любовная
567 0 3

Аз съм облаче самотно,

а ти си негово небе.

Аз съм капката дъждовна,

а ти си нейно езерце.

Аз съм зайче сред полето,

а ти си негово дете. Аз съм нежно,

крехко тяло, а ти си негово сърце.

 

© Калина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??