Mar 9, 2010, 11:39 PM

Аз и Ти 

  Poetry » Love
566 0 3

Аз съм облаче самотно,

а ти си негово небе.

Аз съм капката дъждовна,

а ти си нейно езерце.

Аз съм зайче сред полето,

а ти си негово дете. Аз съм нежно,

крехко тяло, а ти си негово сърце.

 

© Калина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??