9 mar 2010, 23:39

Аз и Ти 

  Poesía » De amor
565 0 3

Аз съм облаче самотно,

а ти си негово небе.

Аз съм капката дъждовна,

а ти си нейно езерце.

Аз съм зайче сред полето,

а ти си негово дете. Аз съм нежно,

крехко тяло, а ти си негово сърце.

 

© Калина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??