Липсваш ми! Искам те!...
Чувствам се като рамка върху стената,
от която картината е избягала.
Чувствам се като чаша с пукнатина,
от която виното е изтекло.
Чувствам се като корито на река,
пресъхнало от чакане да завали.
Липсваш ми! Искам те!...
1997 г.
© Радослава Антонова Все права защищены