4 abr 2009, 13:12

Аз и твоето отсъствие 

  Poesía » Versos blancos
769 0 9

Липсваш ми! Искам те!...

 

 

Чувствам се като рамка върху стената,

от която картината е избягала.

 

Чувствам се като чаша с пукнатина,

от която виното е изтекло.

 

Чувствам се като корито на река,

пресъхнало от чакане да завали.

 

 

Липсваш ми! Искам те!...

 

 

                                                     1997 г.

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??