29 дек. 2012 г., 11:18

*** Аз исках... 

  Поэзия
343 0 0

 

 

 

Аз исках радост да ми подариш.

И гмурнах се в морето на живота.

Към тебе смело носех се, защото

поисках радост да ми подариш.

 

Подводните скали аз не видях,

загледана единствено във тебе.

Попътен вятър бързах да ме вземе –

акулите огромни не съзрях.

 

Но, скрита неусетно зад врата,

издебнала очите заслепени

и тайничко привързана към мене,

коварно ме е дебнела Тъга.

 

            

                              30.11.2012 г.

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??