Аз искам
Аз искам просто да забравя,
душата болката да погребе,
глава свободна да изправя,
да литна чиста в синьото небе!
Аз искам на мечтите да не преча,
живота си да хвана здраво в(ъв) ръце,
с усмивка да посрещам “меча“,
на две посякъл моето сърце!
Аз искам просто да забравя
и смело всичко да простя,
от този ад да се избавя,
като роса в утрото да заблестя!
© Деница Все права защищены