Dec 7, 2013, 8:00 PM  

Аз искам 

  Poetry » Other
637 0 3

Аз искам

 

Аз искам просто да забравя,

душата болката да погребе,

глава свободна да изправя,

да литна чиста в синьото небе!

 

Аз искам на мечтите да не преча,

живота си да хвана здраво в(ъв) ръце,

с усмивка да посрещам “меча“,

на две посякъл моето сърце!

 

Аз искам просто да забравя

и смело всичко да простя,

от този ад да се избавя,

като роса в утрото да заблестя!

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??