19 окт. 2016 г., 11:10

Аз искам 

  Поэзия
241 0 0

     

    Авторска песен 

 

Гледайки всеки път болно, 

в тебе откривах тъга. 

Знаех, че просто неволно 

извикваше моята душа... 

 

Как ли изминаха дните, 

как ли дойде и есента?

С моята песен аз искам 

да продължим любовта...

 

Нека само твоята любов 

да остави в мене следа! 

Нека аз да бъда готов 

да те сътворя!... 

 

С пролетните нежни цветя 

аз ще сбъдвам твоята мечта:

вечно да си моя звезда –

спътник в нощта... 

 

 

 

 

 

 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??