Авторска песен
Гледайки всеки път болно,
в тебе откривах тъга.
Знаех, че просто неволно
извикваше моята душа...
Как ли изминаха дните,
как ли дойде и есента?
С моята песен аз искам
да продължим любовта...
Нека само твоята любов
да остави в мене следа!
Нека аз да бъда готов
да те сътворя!...
С пролетните нежни цветя
аз ще сбъдвам твоята мечта:
вечно да си моя звезда –
спътник в нощта...
© Айдън Софуев All rights reserved.