Аз искам да те гледам
Ще те прегърна аз!
Но стой - да те погледам!...
Със теб не се насищат
моите очи...
Аз цял живот бих искал
само теб да гледам.
Възторжената ми любов
да помълчи!
Така се чувствам
истински мъжкар -
със тебе.
Със теб отиваме
на Седмото небе!
Живота си така
красиво преживявям,
душата ми
от твоята душа
гребе!
© Христо Славов Все права защищены