27.01.2012 г., 12:12 ч.

Аз искам да те гледам 

  Поезия
550 0 4

Аз искам да те гледам

 

Ще те прегърна аз!

Но стой - да те погледам!...

Със теб не се насищат

моите очи...

Аз цял живот бих искал

само теб да гледам.

Възторжената ми любов 

да помълчи!

 

Така  се чувствам

истински мъжкар -

със тебе.

Със теб отиваме

на Седмото небе!

Живота си така 

красиво  преживявям,

душата ми

от твоята душа 

гребе!

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??