20 янв. 2010 г., 13:08

Аз капчица доверие ти нямам 

  Поэзия » Другая
2183 5 16

Приятелство - как мразя тази дума,

когато я изричаш точно ти!

Такова, знаеш, няма помежду ни!

Със тебе сме познати... И, прости -

 

не искам и отказвам да те слушам -

с лъжите ти отдавна изгорях!

(И мога отдалеч да ги подуша,

откакто, слава Богу, изтрезнях...)

 

Приятелство не значи лицемерие!

(Въвличаш ме в поредната си драма...)

Приятелството се гради върху доверие.

(Аз капчица доверие ти нямам!)

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??