16 июл. 2009 г., 16:49

Аз летя... летя 

  Поэзия » Для детей
628 0 3

  В детската алея

  вятърът ме гони,

  в джобчето ми дрънкат,

 дъвки и бонбони...

 

  С тротинетка лека,

  аз пея и летя...

  Бабчето ме чака,

  знае моята  мечта...

 

  Литнал днес с мечтите,

  птиците да гоня...

  Владко - храбър войн...,

  как ме гледа баба Соня....

 

   Ех, гали ме ветреца,

  птиците ми пеят...

  И  теменужки  дружки,

   весело се смеят....

 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??