В детската алея
вятърът ме гони,
в джобчето ми дрънкат,
дъвки и бонбони...
С тротинетка лека,
аз пея и летя...
Бабчето ме чака,
знае моята мечта...
Литнал днес с мечтите,
птиците да гоня...
Владко - храбър войн...,
как ме гледа баба Соня....
Ех, гали ме ветреца,
птиците ми пеят...
И теменужки дружки,
весело се смеят....
© Елена Калчева All rights reserved.