26 мая 2007 г., 19:10

Аз (не) съм........ 

  Поэзия
948 0 2
          Жаден съм,
      увяхвам като тъмно алена роза,
               пропусната от човешките ръце!
    
 Да, искам да те заболи, 
       аз съм таралеж,
                    с ненаточени бодли!
    
          Мразя тъмнината,
аз съм оловен войник,
                затворен в черна кутия!

           Обичам водата,
                         да плувам в нея,
                         аз съм удавник на дъното на океана!
       
             Плача без сълзи и викам без глас,
        че обичам свободата,
     но аз съм пеперуда прикована с острие,
                                                                       Х  Е Р Б А Р И Й!
           Обичам въздуха,
                              аз съм бездиханен труп!
           Обичам да обичам,
                                аз съм безчувствено създание!
          Обичам да мразя ,
                                 нямам сили да го правя!
             Обичам да 
                               Ж И В Е Я ,
                                            аз съм       
                                                         Ч О В  Е К!



20.4.2004

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??