5 июл. 2009 г., 19:29

Аз не съм! 

  Поэзия » Любовная
672 0 2

Аз не съм ти враг,
не се спотайвай от мен!
Но не съм ти и приятел,
не ме кани, a вратата залости!

Аз не съм смъртта,
не се страхувай от мен!
Но не съм и живот,
за мен не се бори, а се пази!

Аз не съм огън,
не ме гаси!
Аз не съм любов,
но обич мога да ти дам!

© Йоанна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??