5.07.2009 г., 19:29 ч.

Аз не съм! 

  Поезия » Любовна
666 0 2

Аз не съм ти враг,
не се спотайвай от мен!
Но не съм ти и приятел,
не ме кани, a вратата залости!

Аз не съм смъртта,
не се страхувай от мен!
Но не съм и живот,
за мен не се бори, а се пази!

Аз не съм огън,
не ме гаси!
Аз не съм любов,
но обич мога да ти дам!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??