24 янв. 2023 г., 14:28

Аз не вярвам 

  Поэзия » Другая
189 3 1

Аз не вярвам в мъдростта на годините.

В светлото бъдеще, в розови залези.

Младоста съхранена в душите ни

Е едничкото истинско щастие.

 

Аз не вярвам в удобни компромиси

Не понасям развинтени речи.

Сам не вярвам на ревматичните си мисли

Изровени от стария скрин на времето.

 

Аз не вярвам, че всичко е минало.

И каквото било е, било.

Вярвам само във вечния ритъм в  сърцето ми.

Вярвам само на всеки нов ден.

© Стефан Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??