Аз не вярвам в мъдростта на годините.
В светлото бъдеще, в розови залези.
Младоста съхранена в душите ни
Е едничкото истинско щастие.
Аз не вярвам в удобни компромиси
Не понасям развинтени речи.
Сам не вярвам на ревматичните си мисли
Изровени от стария скрин на времето.
Аз не вярвам, че всичко е минало.
И каквото било е, било.
Вярвам само във вечния ритъм в сърцето ми.
Вярвам само на всеки нов ден.
© Стефан Иванов Todos los derechos reservados