18 апр. 2013 г., 11:50  

Аз от вятъра не се отказвам 

  Поэзия » Белые стихи
743 0 2

Аз пък от вятъра не се отказвам!

Особено ако е топъл и галещ!

Храня птиците със жито,

топля се с озъбеното слънце

и броя капките дъжд,

които целуват прозореца.

Аз от такова пиянство не се отказвам!

Яхвам мечтите и завладявам мечтаното пространство!

Дори когато всичко побелее,

затиснато в студеното безвремие, аз мечтите си люлея.

Приспивни песни за прекрасно бъдеще им пея.

Така дочакваме буйната пролет

и сме готови за нов, прекрасен полет!

Да! Аз от вятъра не се отказвам!

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??