Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
"Та кой във гроба си не е отнесъл
ритник за спомен от добър приятел!"
Може би не трябва да се стараеш да им угодиш във всичко! Уважавай себе си, за да те уважават!
Само думичката "гнойните им рани" може би да се замени с нещо друго, например с "тежките им рани" - за да не изглеждат толкова зловещо.