4 сент. 2010 г., 08:40

Аз само исках 

  Поэзия » Белые стихи
748 0 6

Аз само исках да разкажа

живота си на някого

и след това да помълчим.

Да изтънея до припадък,

да погаля тънкото на пръстите...

Аз само исках да усещам

дъха на плисната дъга...

А ми е толкоз солено и парещо...

Пастелно разсъбличам душата си,

хапя устни до смърт...

Смаляваш се до болка на приятел,

прииждайки, оставаш сам!

Аз само исках да си ми дъга...

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??