7 сент. 2011 г., 15:39

Аз ще износя всички мои стихове! 

  Поэзия
601 0 2

 

 

 Аз ще износя всички мои стихове,

защото с тях духа си оплодих!

Те доверчиво в мен се подслониха...

И чувствам ги по-скъпи от преди...

 

Аз ще износя всички свои стихове,

които със любов съм оплодил!

Те толкова неща във мен родиха!

А аз пък знам, че аз съм ги родил...

 

Аз ще прегърна всички свои стихове.

Те идват в мене - да се прислонят...

А аз ги чувам как нашепват тихо...

и ги дочаквам бавно да заспят...

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??