Не искам да спя с лице към стената,
а с лице към твоето лице.
Не искам с крак да търся хладината,
а да го топля между твоите нозе.
Не искам да се сгушвам, за да се затопля,
а да ме гушнеш и от топло да горя.
Не искам да заспивам, за да имам сили.
Искам да те гледам, за да съм щастлива.
© Галя Все права защищены